ΚΑΡΥΔΗΣ LABELS

Εταιρεία

Ιστορία

Αξιόπιστες υπηρεσίες από το 1986

Όλα ξεκίνησαν το 1986.

Ο Παναγιώτης Καρύδης έχοντας μια πολυετή εμπειρία τόσο στο τεχνικό όσο και στο διοικητικό κομμάτι (λόγω οικογενειακής παράδοσης στον χώρο των γραφικών τεχνών), αποφασίζει να ιδρύσει τη δική του ατομική επιχείρηση Καρύδης Γραφικές Τέχνες

1986

Νέος αέρας στην επιχείρηση

Το 2010, ο γιος Ηλίας φέρνει νέο αέρα στην επιχείρηση εισάγοντας καινοτόμες ιδέες και δημιουργώντας τμήματα Graphic Design και ψηφιακής εκτύπωσης με την απόκτηση τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακού πιεστηρίου.

2010

Μεταφορά σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις

Το 2012 η επιχείρηση μεταφέρεται σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις προκειμένου να εξυπηρετεί ακόμα καλύτερα τόσο τις ανάγκες της ίδιας της επιχείρησης όσο και τις ανάγκες των πελατών της.

Την ίδια χρονιά, η εταιρεία κάνει το επόμενο βήμα στο χώρο της ετικετοποιίας, αποκτώντας εκτυπωτική μηχανή ετικέτας ρολού.

Γίνεται πλέον γνωστή ως Καρύδης Labels με νέα εταιρική ταυτότητα, και με στόχο να δώσει τη δυνατότητα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να προβάλουν τα προϊόντα τους ή τις υπηρεσίες τους με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και πάντα με τη βοήθεια των ειδικών της εταιρείας.

Με την ίδια όρεξη και πάθος η εταιρεία συνεχίζει δυναμικά, ακολουθώντας τις ανάγκες της νέας εποχής.

2012

Γνωρίστε μας

Παναγιώτης Καρύδης

CEO / Production Director

Ηλίας Καρύδης

General Manager / Sales Director

Βαλίνα Καρύδη

Marketing & Sales Executive/ Finance & Supplies Supervisor

Εγκαταστάσεις

Το 2012 η εταιρεία μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις προκειμένου να εξυπηρετεί καλύτερα τόσο τις λειτουργικές της ανάγκες όσο και τις ανάγκες των πελατών της. 

Το κτίριο, έκτασης 500 τ.μ., βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα προσβάσιμη και εμπορική περιοχή της Τρίπολης και περιλαμβάνει τόσο τα γραφεία της επιχείρησης όσο και μια κάθετη παραγωγική μονάδα που αποτελείται από τα τμήματα:

Graphic Design
Pre-Press
Ποιοτικού Ελέγχου
Παραγωγής Εκτύπωσης Offset
Βιβλιοδεσίας
Ψηφιακών Εκτυπώσεων
Παραγωγής ετικέτας ρολού

Φιλοσοφία

Στην εταιρεία Καρύδης Labels, ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός για εμάς. Στοχεύουμε πάντα στην καλύτερη εξυπηρέτηση του και στο άριστο αποτέλεσμα για την προβολή των προϊόντων ή των υπηρεσιών του. Εδώ και 30 χρόνια πορευόμαστε με γνώμονα την αρχή αυτή προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και αναπτύσσοντας σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί σας.

Οι άνθρωποι μας είναι εξίσου σημαντικοί. Γι’ αυτό και φροντίζουμε να λαμβάνουν την κατάλληλη εκπαίδευση και επιμόρφωση προκειμένου να μπορούν να ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη της επιχείρησής σας ανεξάρτητα από το πόσο απαιτητική είναι. 

Όσο σημαντική είναι για εσάς η εικόνα του προϊόντος σας, άλλο τόσο σημαντικό είναι για εμάς να σας βοηθήσουμε να το αναδείξετε με τον πιο αποτελεσματικό, ποιοτικό και οικονομικό τρόπο.

Οι ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις μας, το άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και η πελατοκεντρική αντίληψη που χαρακτηρίζει την Καρύδης Labels εγγυώνται άμεση εξυπηρέτηση, συμφέρουσες προτάσεις και υποστήριξη σε κάθε σας βήμα.