ΚΑΡΥΔΗΣ LABELS

Υπηρεσίες

Μελέτη – Graphic Design - Συμβουλευτική

Η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα μελέτης και σχεδιασμού προκειμένου να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε όσους αναζητούν εξειδικευμένες λύσεις εντύπου και ετικέτας.

Προτείνουμε την ιδανική λύση βάσει των αναγκών κάθε μας πελάτη διότι η σωστή προβολή των προϊόντων καθώς και η ικανοποίηση του είναι για εμάς προτεραιότητα.

Συνεπώς, μελετάμε τις ανάγκες του και τον συμβουλεύουμε με εξειδικευμένες, συμπληρωματικές προτάσεις που θα εξασφαλίσουν την αποτελεσματικότητά του.

Προεκτύπωση

Στην εταιρεία Καρύδης Labels δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα των προϊόντων μας.

Για το λόγο αυτό, εξειδικευμένοι συνεργάτες και προσωπικό ελέγχουν με λεπτομέρεια κάθε αρχείο πριν την εκτύπωση, για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Παραγωγή

Η εταιρεία μας μετακόμισε το 2012 σε νέες εγκαταστάσεις, προκειμένου να μπορεί να εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες σας.Η κάθετη παραγωγική μας μονάδα περιλαμβάνει σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και μηχανήματα, προσφέροντας υψηλή ποιότητα και ακρίβεια για κάθε είδους εκτύπωση.
Παράγουμε:
  • Διαφημιστικά έντυπα
  • Λογιστικά έντυπα
  • Προϊόντα εταιρικής ταυτότητας (κάρτες, φάκελα, επιστολόχαρτα κ.ά.)
  • Ετικέτες φύλλου
  • Αυτοκόλλητες ετικέτες ρολού κ.ά.
Χρειάζεστε κάτι πιο εξειδικευμένο;
Πραγματοποιούμε ειδικές εφαρμογές εκτύπωσης όπως μεταλλοτυπία (χρυσοτυπία, ασημοτυπία), ανάγλυφο γκοφρέ, αρίθμηση, τοπικό UV, πλαστικοποίηση, μεταβλητά δεδομένα σε ετικέτες ρολού κ.α.

Έλεγχος & Συσκευασία

Πριν την παράδοσή τους, τα προϊόντα συσκευάζονται με ειδικό τρόπο ώστε να προστατευθούν από τυχόν φθορές. Έτσι, εξασφαλίζουμε πως τα προϊόντα θα φτάσουν και θα παραμείνουν αναλλοίωτα στα χέρια σας.Επικοινωνήστε μαζί μας καθημερινά για οποιαδήποτε πληροφορία ή για παραγγελίες.