Η Καρύδης Labels στο 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου

Η Καρύδης Labels στο φεστιβάλ

Η Καρύδης Labels στο 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου

Η Καρύδης Lalels με μεγάλη χαρά συμμετέχει στο 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Επιτραπέζιας Ελιάς που θα πραγματοποιηθεί 5-7 Απριλίου στο εκθεσιακό συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Elite (Ναυαρίνου 2, Καλαμάτα).

Ελαιοπαραγωγοί, ελαιοτριβείς, τυποποιητές και όσοι ασχολείστε με τον ελαιοκομικό τομέα θα μπορέσετε να δείτε νέες, καινοτόμες εφαρμογές ετικέτας που θα προσδώσουν ακόμα μεγαλύτερη αξία στο προϊόν σας. Μαζί θα μπορέσουμε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας στο κομμάτι της ετικέτας και της συσκευασίας και να σας παρουσιάσουμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές σας.

Η Καρύδης Labels πάντα δίπλα στον μικρό παραγωγό!

Θα χαρούμε να σας δούμε στο περίπτερο Π18!

Παρασκευή 5/4 Ώρες Λειτουργίας: 17.00 – 21.00
Σάββατο 6/4 Ώρες Λειτουργίας: 10.00 – 21.00
Κυριακή 7/4 Ώρες Λειτουργίας: 10.00 – 18.00

Ετικέτες για ελαιόλαδο από την Καρύδης Labels

Είναι γνωστό ότι τα προϊόντα λαδιού και το ελαιόλαδο ανήκουν σε έναν πολύ σημαντικό κλάδο της ελληνικής οικονομίας μιας και από αυτόν ζουν πολλές οικογένειες. Τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση τόσο στην ελληνική όσο και στις διεθνείς αγορές. Συνεπώς, η σωστή συσκευασία και η σωστή ετικέτα ελαιολάδου μπορούν να προσδώσουν στο προϊόν ακόμα μεγαλύτερη αξία και να το κάνουν άκρως ανταγωνιστικό στην ολοένα και πιο ανταγωνιστική αγορά που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Η Καρύδης Labels και το εξειδικευμένο προσωπικό της μπορεί να σας βοηθήσει για να πετύχετε ένα άρτιο αποτέλεσμα ακόμα πιο εύκολα. Πάντα με τη σωστή καθοδήγηση και τις ανάγκες τις δικές σας.

Στην Καρύδης Labels αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη σχεδίαση και την εκτύπωση ετικετών για συσκευασίες και προϊόντα ελαιόλαδου, προσεγγίζοντας σωστά το μήνυμα που επιθυμείτε να περάσετε στον καταναλωτή.

Χρησιμοποιούμε τους κατάλληλους χρωματισμούς, ώστε να προσδίδουμε κύρος και αξιοπιστία στη συσκευασία σας. Εκτυπώνουμε σε διάφορα υλικά, όπως ειδικά χαρτιά, μεταλλικά, διάφανα και με ειδικά εφέ. Δείτε μερικές από τις δουλειές μας εδώ αλλά και εδώ που φέρουν την υπογραφή μας και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin